groter zwarte balk

Wie zijn wij?

Stay At Vastgoed is een familiebedrijf in het commerciële vastgoed. Ruim 30 jaar is hard gewerkt aan de Veevoerhandel Vleuten Voeders, gespecialiseerd in het varkensvoer. Het resultaat is een succesvol bedrijf dat in 2019 is verkocht. Dit gaf de mogelijkheid om het bestaande vastgoed van wonen, werken en winkelen in snel tempo flink uit te breiden.

Varken

Here to Stay

De woon- en werkwensen zijn continu aan verandering onderhevig. Dit doet een beroep op het gebouw zelf, maar ook op de faciliteiten om het gebouw heen. Thema’s als duurzaamheid, mobiliteitsoplossingen en glasvezel hebben daarom onze aandacht. Vanuit een heldere visie en strategie geven we hier invulling aan, om zowel op de korte als lange termijn een passende woon-/werkplek te bieden voor huurders en wooneigenaren.

 

Benieuwd naar onze vastgoedobjecten? 

Familiebedrijf met ondernemersgeest

“Als familie zijn we eigenwijs, vooruitstrevend en persoonlijk betrokken. We beheren en ontwikkelen onze vastgoedobjecten met een toekomstgerichte visie en leggen de lat hoog. We maken keuzes en wat we doen, doen we goed binnen Stay At Vastgoed.”

Marsha van der Vleuten

Dochter van / Commercieel Directeur

Contact

Interesse in het aanbieden van een object of een vraag over een van onze vastgoedobjecten? Neem hieronder contact op!